Tudni valók a cégröl Szivattyú Membránszeparációs Tervezés

 

Welcome on ALVEST MONT web sites.

Specialist for Sawage purification.


Bevezetés – a társaságunk bemutatkozása

A ALVEST MONT s.r.o. (k.f.t.) 1993 évében volt alapítva és a tevékenységünk a projektek kidolgozására valamint a szenyvíz tisztítási berendezések, biológiai szenyvíz tisztítók valamint csatornázások szálítására központosül. A Magyar piac részére a szálítási ajánlatunkból a következöket ajánljuk:
- hagyományos biológiai tisztítási eljárások komunális szenyvíz tisztítóknál
- a Japán Mitsubishi Rayon membrán szeparáció eljárás használata biológiai ipari, valamint komunális szenyvíz tisztító berendezések
- sülyesztet keverök ill. szivattyúk

A kínálatunk illetve termékeink elönyei a következök:
- hosszú évi üzemeltetéssel hitelesített konvencionális technológiai megoldások, alacsony költségvetési igények betartásánal a komunális szenyvíz tisztításánál.
- Jappán Mitsubishi cég a világ legnagyobb gyártója a effektív membrán tisztíttási technológiának a biológiai membrán separációval müködö szenyvíz tisztíttásánál
– elönyei a következök: 50-70 %-kkal csökkenti a építtzési térfogatot és ezennel természetessen, az ipari biológiai tisztítóknál a beruházási költségek minimálissan 50 % alacsonyabbak (komunális tisztíttóknál ez csak 10-20% képzel), lényegessen magassab minösége a kitisztított víznek, és nem utolsó sorban, a már jelen lévö tisztíttó berendezéseknek teljesítménye 200-300% emelése, telek és építtési költségek emelése nélkül.
- a HCP sülyesztett szivatyúk magas minösége nagyon jutányos ár berartásánál
-
Hosszú évek tapasztalataival bírunk a projekt illetve realizáció végrehatásaival határaink túli technológiai berendezéseivel – szivatyúkkal bírunk, mint például Csehországban, Lengyel országban, Bulgáriában, valamint Ukrán, Oroszország és Fehéroroszország területén is.

Cégünknek gazdag tapasztalatai vannak a következö többfajta biológiai szenyvíz tisztíttó egységeknél:
vágóhídi, hús feldolgozási ill. tejfelfolgozási szennyvizek tisztíttása
állat tenyésztési szennyvíz tisztíttása ( sertés, marha ill. baromfi tenyésztése)
hal tenyésztése és feldolgozása
szesz, sör, bor illetve szeszmentes italok gyártása
konzervgyár ill. más féle zöldség és gyümölcs feldolgozása
cukor és keményítö gyártása, krumpli – kukorica felfolgozása,
különféle vegyi gyártások, kö olaj feldolgozása, müanyag gyártás
gyógyszergyártó ipar
textil ipar
tartálykocsik tisztíttása, (vasut ill. kamionok), hajók
komunális szemét lerakatok

További elönyeink közé tartoznak:
- hoszú évi gyakorlat a technológiai berendezéseknek a projektálásával ill. szerelésével és hitelesített kooperációs eljárások külföldi tervezö irodákkal a szenyvíztisztíttó állomások létrehozásánál.
- a terveinket – 3D és SOLID WORKS – ban állítjuk elö, és ennek köszönthetjük, hogy a megrendelö már a tervezés idejében már vizuális elképzeléssel bír, és ez lehetövé teszi a lehetö hibákat elöre kizárni.
- kooperációba a holand partnereinkel (elsö sorban a ipari szenyvizek esetén) korszerü és hatásos biológiai tisztítási rendszereket tudunk tervezni és végrehajtanni a membrán separáció használásával (jappán Mitsubishi RAYON rendszer). Társaságunk tapasztalatai, know-how, referenciáink – mindez lehetövé teszi, hogy effektív, egyszerü és egyúttal hatásos megoldásokat kínálhatunk, amelyek a beruházó részére csökkentik a beruházási illetve üzemeltetö költségeit. A membrán szeparáció technológiai know-how nélkül nem elegendö.
-
- a európai piac komplex ismerete együtértve a gyártmányokat gyártáseljárásokat valamint a használt eljárásokat ezen a piacon ami a szenyvíz tisztítását valamint a kanalizáció építését illeti. Mindez a legminöségeseb és legjobb megoldások használatát teszi részünkre lehetövé.
- nagyon jó ár színvonal a minöségben összehasonlítható konkurenciával szemben

Mit ajánlunk:
- a új illetve felujíttásra szoruló szenyvíz tisztíttó berendezésekre projekt kidolgozását valamint ezen a téren a Magyar építkezési valamint tervezö társaságokkal teremtett közremüködést ajánlunk
- szerzödéses „feltétlen nemzetközi EU“ garanciákat kínálunk a velünk elkészített projektekre és ugyanúgy garantáljuk a kitisztított víz minöségét
- a Magyar tervezö és szálíttó cégeknek kooperáció lehetöségét ajánljuk – ön a megrendelö és ezennel ön a fö partnerünk és ezért a ön igényei részünkre lekötelezök. Ezen úton keresünk aktív és komoly társakat akik kevesebb költségek mellet a magassab minöséget és jobb technológiát keresnek – elöre örülünk a találkozásunkra.
- a vevö igényei szerint a technológiai berendezés szállítását. Csak azt vásárolja ami önnek legjutányosabban felel meg. Miért fizetni azt, ami nem éppen szükséges? Azt hiszi, hogy máshol a minöséget olcsóbban veheti???
- a Mitsubishi technológia esetében – állandó online szerviszt, valamint égész tisztíttó berendezés mükodése folyamata felülvizsgálása internet útján. Bizonyos idö lefolytával maga is szakembere lehet a membrán biológiai víztisztíttó rendszereknek é snem csak a MBR Mitsubishi iránt.
- a szivatjúk valamint más technológiai berendezések szállíttását amelyeket hosszú évek folyamán lettek kipróbálva és ezek a legszigorúbb minöségi, használati feltételeknek felelnek meg, egyideileg nagyon jutányos árszínvonal betartásánál.

Komoly érdeklödés esetén, szíveskedjenek a következö telefonszámra hívni 00421/ 9O5 664 109 amelyen magyarul is beszélünk.
Avagy még jobb ha a Önök nézeteit, kérdéseit magyarul a következö e-mail czímre küldi info@alvestmont.hu, avagy karpis@alvestmont.hu.

INFORMÁCIÓK:
Magyarországi székhelyünk Györ
Technológiai és gépi berendezéseink erröl a czímröl vannak szállítva valamint a jótállási vagy a jótállás utánni szervisz is innen van biztosítva.
A szivatjúk és más szokásos gépek szervissze más, ezen a szakon müködö társaságok segítségével van szervezve. Például a szívatjúk szervissze régiós szívatjú szálítók segítségével van biztosítva, amelyeknek a igényelt pót részek szállítását biztosítjuk.


Ing. Pijak Pavol
igazgató Pocitadlo pristupu: [CNW:Counter]